حضور مدیرکل کمیته امداد استان در آیین زنگ مِهر و مقاومتِ خراسان شمالی

​​​​​​​آیین زنگ مهر و مقاومت و بهار تعلیم و تربیت در استان خراسان شمالی با حضور نماینده ولی فقیه در استان،استاندار خراسان شمالی، مسئولین عالی رتبه استانی و فرهنگیان و دانش آموزان در محل دبیرستان ۱۳ آبان شهرستان بجنورد برگزار شد.

شنبه ۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۷
حضور مدیرکل کمیته امداد استان در آیین زنگ مِهر و مقاومتِ خراسان شمالی

به گزارش پایگاه خبری کمیته امداد خراسان شمالی، مجید الهی‌راد، مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی نیز در این آیین حضور یافت و ضمن دیدار صمیمانه با دانش‌آموزان و تبریک آغاز سال تحصیلی به آنان، فضای بانشاط مدرسه را فرصتی برای تقویت روحیه امید در نسل آینده دانست.
شایان ذکر است؛ در حال حاضر بیش از ۱۸ هزار دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد خراسان شمالی قرار دارند که مجموعه کمیته امداد با پیگیری‌های مستمر، تلاش دارد تا بستر مناسب برای رشد و تعالی این عزیزان را فراهم سازد تا هیچ دانش‌آموزی به دلیل دغدغه‌های معیشتی از مسیر تحصیل بازنماند.
چهارشنبه 1 مهر ماه 1405

انتهای خبر/ 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار